Gå videre til innhold
Nora Bille, ny Partner
Nora Bille, ny Partner

Pressemelding -

Nora Bille ny partner på Arkitema


Arkitektkontoret Arkitema har utnevnt Nora Bille som ny Partner. Nora har hovedansvaret for Arkitemas helsearkitektur i Norge, og har for kort tid siden i tillegg fått ansvaret for prosjekter innen undervisning. Dermed står hun i spissen for Arkitemas største forretningsområde i det norske markedet med et viktig samfunnsoppdrag.

Arkitema har vokst betydelig i Norge med en fordobling av medarbeidere fra rundt 35 til 85 de siste fem årene. En stor del av denne utviklingen har vært drevet av helsesegmentet og prosjekter, som Nye Aker Sykehus, Innlandet Sykehus og Sykehuset Nordmøre og Romsdal.

Gjennom årene har Nora Bille allerede jobbet med en lang rekke viktige prosjekter for Arkitema med ulik skala. Hun er kjent for å være spesielt dyktig til å styre store kompliserte prosjekter og til å være visjonær. En viktig oppgave fremover som nyutnevnt partner blir å sikre god kompetanseoverføring og deling av beste praksis på tvers av forretningsområdene i Arkitema. Dette for å sikre at kontoret er best mulig rustet til å møte utfordringer i samfunnet – som eldrebølgen og begrensene ressurser i helsesektoren.

"Vi jobber med mange forskjellige former for helsebygg og har en stor kunnskap om hvordan arkitekturen påvirker menneskers helse og velvære. En av flere samfunnsutfordringer vi er med på å løse er å skape trygge, gjenkjennelige omgivelser for eldre som er nødt til å bli boende hjemme lenger enn før. Her kan vi gjøre en forskjell. " forteller Nora Bille, som forutser større bruk av helsefremmende arkitektur innen boligarkitekturen

Partnertitler sender viktige signaler

Nora Bille har hatt en sentral rolle i noen av Norges største prosjekter innen helse og forskning, der det gir henne stor glede å være med på å skape gode miljøer for brukere, ansatte og besøkende. Tilbakemeldinger fra kollegaer og samarbeidspartnere beskriver en rolig, inkluderende og strukturert leder – som er opptatt av å utvikle andre mennesker. Derfor er det helt naturlig at Nora Bille nå blir partner, fortæller daglig leder hos Arkitema i Norge, Thomas Innseth:.

"Det er viktig for oss å ha en sterk partnergruppe i organisasjonen vår, der alle er rollemodeller som representerer vår fagkompetanse både internt og eksternt. Arkitemas partnere, både eksisterende og nye, besitter bred erfaring og ekspertise innenfor ulike områder av arkitektur, noe vi nå synliggjør også overfor våre kunder og samarbeidspartnere."

I tillegg til Nora Bille, har Katja Dorsch blitt utnevnt til Associated Partner, mens Håvard Iversen og Mette Berg har fått tittelen Associate.

Emner

Kategorier

Regions


Arkitema ble grunnlagt i Aarhus i 1969. I dag er tegnestuen en av Skandinavias største arkitektvirksomhet, med over 700 medarbeidere fordelt på kontorene i København, Århus, Oslo, Göteborg, Stockholm og Malmø.

St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011- Finn oss
Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C, Danmark - Tlf. 7011 7011 - Finn oss
Ny Carlsberg Vej 120, 1799 København V, Danmark - Tlf. 7011 7011 - Finn oss
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Finn oss
Ekelundsgatan 1, 411 18 Göteborg, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Finn oss
Gråbrödersgatan 2 SE-211 21 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521- Finn oss

Kontakter

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Presse, kommunikation +45 6170 9990
Eva Grønbæk Friis

Eva Grønbæk Friis

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445

Relatert innhold