Gå videre til innhold
Danmarks kronprins Frederik og Sveriges kronprinsesse Victoria besøker Arkitema Architects i Stockholm. Foto: Lars Just
Danmarks kronprins Frederik og Sveriges kronprinsesse Victoria besøker Arkitema Architects i Stockholm. Foto: Lars Just

Nyhet -

​Royalt besøk hos Arkitema

Arkitema Architects har nettopp deltatt på en dansk næringssatsing i Stockholm med fokus på oppbyggingen av den moderne, bærekraftige, skandinaviske byen. I denne forbindelse besøkte HKH Kronprins Frederik og Sveriges Kronprinsesse Victoria tirsdag d. 30. mai Arkitemas kontor i Stockholm, hvor det ble avholdt foredrag og paneldebatt.

Tirsdag ettermiddag tok Arkitema Architects imot HKH Kronprins Frederik av Danmark og HKH Kronprinsesse Victoria av Sverige som gjester på kontoret i Stockholm. Den danske næringssatsingen ”Liveable Scandinavia” var arrangert av den danske ambassaden i Stockholm, hvor medlemmer fra danske virksomheter, den danske regjeringen og det danske kongehuset besøkte utvalgte virksomheter i Sverige. De kongelige gjestene ble mottatt av Arkitemas forretningsutviklingsdirektør Jørgen Bach. Videre ble de kongelige gjestene presentert for tegnestuens arbeid i Skandinavia, med bærekraftige byggeprosjekter, som med mennesket i fokus gjør en forskjell for de som skal bo, arbeide eller lære noe i byggene.

”Fremtidens byer skal i høy grad være bærekraftige, og vi i Skandinavia er noen av de som skal gå fremst i denne utviklingen. Debatten ga noen riktig godeinnspill/ideer til, hvordan vi får koblet utvikling av de store skandinaviske byene sammen med utviklingen av bærekraftige løsninger. Det er interessant at alle er enige om hvilken vei utviklingen skal gå, men vi har vidt forskjellige ideer om hvordan vi når målet, og hva som skal fokuseres på. Et arrangement som dette er helt klart med på åpne opp for helt nye ideer hos gjester og paneldeltakere,” forteller forretningsutviklingsdirektør i Arkitema, Jørgen Bach.

Kontakter

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Presse, kommunikation +45 6170 9990
Eva Grønbæk Friis

Eva Grønbæk Friis

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445